11 Ekim 2012 Perşembe

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Sitemiz kalitesiyle




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Ayrıca esintilerin soğuyacak olması hem de ‘dinlenme’ (Hangi dinlenme yahu?) döneminin bitişi, okulların yayılması derken gerçekte tam depresyon aylarına giriş ifa etmiş bulunuyoruz. Bari benim açımdan sonbahar bütün vakit olduğu gibi gene maksimum depresif bir giriş yapacak hayatıma. Sizleri bilemem tabii.







PES 2013 işte bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Ama bu ayların oyunseverler için 1 de güzel tarafı mevcut. Bu da oyundünyasında yaz boyunca süregelen (fazla şükür Diablo 3 hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve şirketler yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine 1 bir en büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





bilhassa futbol aşıkları için en mühim aylardır güz (sonbahar) ayları. çünkü ayrıca Pro Evolution Soccer ikibinonüç birde FÉDÉRATİON INTERNATİONALE DE FOOTBALL ASSOCİATİON (FIFA) onüç piyasaya sürülür. Önceden Football Supervisor serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten 4 köşe olurduk.





derhal de Eylül ayının bitimine gelmemizle beraber havalar yine de soğumamış olsa da, Konami bizleri yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer ikibinonüç’ü pazara sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda siz için demosunu ve lansmanda tam sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES 2013, bu sene çok daha kararlı dersem yanılmış olmam.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder